Mode mét een accent

Ons assortiment bestaat uit diverse merken van casual tot chic. Hieronder vindt u alle merken die wij in ons assortiment hebben. Klikt u op het merk dan komt u in onze webshop terecht en vindt u er de stuks die van dat merk ter beschikking hebben. Veel online shopplezier gewenst! 

Daarnaast bieden we ons eigen maatwerk "MySilhouette" aan, alsook het maatwerk van NXI. Hiervoor kunt u bij ons, op afspraak, terecht op de Belétage. We nemen graag uitgebreid de tijd om uw perfecte outfit samen te stellen. Lees er meer over onderaan deze pagina. 

 

Maatwerk

Heeft u een speciale gelegenheid in het vooruitzicht waarbij u graag een outfit op maat wenst? Dan kunt u bij ons op de Belétage terecht. 

U maakt heel makkelijk een afspraak door te bellen naar 051 81 99 53 en dan plannen we een afspraak in. We nemen graag uitgebreid de tijd om naar uw wensen te luisteren. Daarnaast wordt u volledig opgemeten en kiest u de silhouetten en gewenste stof & kleuren. Daarna gaan wij voor u aan de slag en zorgen voor een prachtige outftit op maak. Ook de gepaste schoenen en accessoires vindt u bij Béné. 

MEER INFO