Mode mét een accent

Bij Béné vindt u dameskledij & -accessoires met dat tikkeltje meer. Wij bieden een ruim aanbod casual kledij aan, alsook een mooie keuze aan maatwerk.

In onze multimerkenwinkel van om en bij de 1.000 m² vindt u ongetwijfeld een outfit voor elke gelegenheid. Shoppen kan bij ons in een ongedwongen, familiale sfeer. U kunt steeds rekenen op het kleur- en stijladvies van ons performant team. De enige echte WOW-factor, daar gaan wij voor! 

Kom langs en ontdek onze collecties van maar liefst 33 verschillende confectie merken. Daarnaast bieden we ons eigen maatwerk "MySilhouette" aan, alsook het maatwerk van NXI. Hiervoor kunt u bij ons, op afspraak, terecht op de Belétage. We nemen graag uitgebreid de tijd om uw perfecte outfit samen te stellen. Neem vrijblijvend contact met ons op, op 051 81 99 53.

Bij Béné verwelkomen we u graag met een lach, niet alleen vandaag, maar elke dag. 

Ontdek onze winkel

thumbnail Youtube
play icon

Het team

Het Béné team staat elke dag met de lach voor u klaar. We helpen u graag bij het uitzoeken van de perfecte outfit en zorgen er voor dat u er stralend zal uitzien van kop tot teen.

Benedicte
Zaakvoerster
Charlotte
Verkoop
Barin
Verkoop
Ingrid
Verkoop
Sabine
Maatwerk & retouches
Stefanie
Marketing

Laat u inspireren door onze looks

Van casual tot chique. Mode met een accent. We houden u graag op de hoogte van de laatste nieuwe trends, looks en nieuwigheden over Béné.